Hof van Bethanie Mierlo

Aan de Van Scherpenzeelweg te Mierlo werd de vervangende nieuwbouw Hof van Bethanie gerealiseerd.

Het totale project omvat een centrale atriumruimte met o.a. restaurant, kapsalon en receptie, wooneenheden voor (zelfstandige) senioren alsmede enkele gesloten afdelingen. 

In het gebouw zijn tevens de Apotheek, Huisartsenpost, het Zorgloket en de Fysiotherapie gehuisvest. 

Voor al deze gebruikers installeerde Saasen alle verlichtingsystemen en elektrainstallaties. Ook de data&telecommunicatie netwerken, en netwerken voor zorgoproep werden door Saasen aangelegd. Het gebouw beschikt over een centrale energieaansluiting, de totale infrastructuur voor energie in het gebouw was onderdeel van installatie.

Op diverse plaatsen in het gebouw zijn door Saasen audio-visuele toepassingen aangebracht waarbij gedacht moet worden aan geluidsystemen, videoschermen en presentatie apparatuur. 

Voor de beveiligingen tekende Saasen voor de inbraaksignaleringinstallaties, CCTV camerainstallaties en ten slotte is door Saasen elektro het totale Brandmeldsysteem ontworpen en geplaatst inclusief bijbehorende PVE en Certificering.

Een project waarbij Saasen zich van zijn multidisciplinaire kant kon laten zien door alle denkbare systemen te installeren.